Velkommen til min økonomiblogg! Jeg har i jobbet innenfor salg og markedsføring i flere år, og har etterhvert utviklet en stor interesse for økonomi. Jeg er opptatt av både samfunnsøkonomiske spørsmål, og personlig økonomi. På denne bloggen skriver jeg om økonomiske spørsmål som er relevante for alle mennesker.

Privatøkonomi er et tema som det er umulig å unngå i livet. Alle må forholde seg til sin egen økonomi. Derfor ønsker jeg å drøfte ulike utfordringer som kan oppstå i den økonomiske hverdagen til folk flest. Jeg vil blant annet skrive om sparing, lån og investeringer. Her går jeg i dybden på ulike spørsmål, slik at man kan få en grundig innføring. Det er egentlig veldig enkelt å ta tak i sin egen økonomi. Med en god plan kan man utrette store ting på kort tid. Jeg håper at mine lesere vil la seg inspirere til å ta det først steget mot en bedre økonomisk fremtid.